I dag fusionerer Nets og Nexi

Allerede i november 2020 kunne vi dele, at Nets og den italienske betalingsvirksomhed Nexi havde indgået en fusionsaftale. Siden da har vi arbejdet på at få alle nødvendige godkendelser på plads, hvilket vi nu er i mål med og dermed kan vi officielt fusionere per 1. juli 2021.

Nets og Nexi er hver især lokalt forankret i henholdsvis Italien, Tyskland, Norden samt øvrige regioner i Europa. Når vi nu fusionerer har vi mulighed for at kombinere vores services og teknologier, så vi fortsat kan være forrest i feltet, når det kommer til at udvikle moderne betalingsløsninger.

Vi forbliver lokale

Er du kunde hos Nets, skal du dog ikke bekymre dig om at lære italiensk, blot fordi vi fusionerer med italienske Nexi. Vi er lokalt forankret i Norden, og Danmark vil fortsat være et vigtigt knudepunkt i den kombinerede virksomhed. Vi er også stadig de samme mennesker, der sidder klar på mail og telefon, når du har spørgsmål.

Vi glæder os til at opbygge og drive den førende betalingsvirksomhed i Europa, hvor vi fortsætter med at udvikle betalingsløsninger til danske og internationale kunder, hvilket både kommer både vores eksisterende og kommende kunder til gode. Vores ambition er at fremme innovation og sætte yderligere fart på overgangen til et kontantfrit Europa ved at gøre alle betalinger digitale, og dermed enklere, hurtigere og mere sikkert for alle.

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.