Nets og Nexi fusionerer

Som du måske har set eller hørt i nyhederne, så har vi nu taget et tigerspring ud i Europa med en fusionsaftale på plads med Nexi, der er førende betalingsleverandør i Italien. Betalingsbranchen udvikler sig hurtigt og ved at slå os sammen med Nexi, sikrer vi os, at vi fortsat være forrest i feltet, når det kommer til at udvikle betalingsløsninger.

Fusionen af Nets og Nexi (og senere SIA), mener vi, bliver en game-changer i det europæiske betalingslandskab, og vi ser frem til at kunne tilbyde nye og innovative løsninger på tværs af Europa – mens vi stadig har fokus på de lokale markeder.

Hvad betyder det for dig som er kunde hos Nets?

Lige nu fortsætter vi vores arbejde i Nets som vi plejer og du kommer ikke til at mærke nogen forskel. Fusionen skal først godkendes af myndighederne, før den kan betragtes som endelig. Det forventer vi vil ske i løbet af andet kvartal i 2021.

Men også til den tid, kan du være sikker på, at Nets/Nexi vil have en stærk tilstedeværelse i Norden med Danmark som et centralt knudepunkt for vores danske og europæiske aktiviteter, lige som den har været, da vi senest udvidede til Tyskland, Østrig, Schweiz og Polen.

Nu er vi klar til at se, hvad Italien har at byde på, og vi glæder os til ekspansionseventyret, der i sidste ende gerne skal gøre det nemmere for forretninger at modtage betalinger og for forbrugerne at betale. Både lokalt og internationalt.

Du kan læse Nets pressemeddelelse om fusionen her.

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.