PayPal - optimer din webshop til udlandet

Alle lande er forskellige med hensyn til, hvordan forbrugerne er vant til at betale. I mange lande er det stadig mest almindeligt at betale med kontanter, mens der i andre lande findes et hav af lokale betalingsmetoder, som forbrugerne forventer, at de kan benytte til at betale for onlinekøb.

I Nets e-handelsrapport fremgår det, at forbrugerne ofte afbryder et onlinekøb, hvis de mangler tillid til en webshop (21%) eller hvis de ikke kan betale på den måde, de foretrækker (13%). Det er en tendens, vi ser på tværs af lande og forbrugere: Lokale betalingsmetoder, sprog og valuta, gør forbrugerne trygge, så de tør at gennemføre et køb i en webshop.

Betaling skal være lokal – alle vegne

Der er flere ting, du kan gøre for at få dine kunder til at føle sig trygge i forbindelse med betalinger i din webshop. Udover at lokalisere og oversætte teksterne i din webshop, er det også vigtigt at være opmærksom på den sidste fase af købet – betalingen. Lokale betalingsmetoder er vigtige, men der findes to globale betalingsmetoder, som kan gøre tingene enklere for dig, hvis du ikke har mulighed for at tilbyde alle lokale betalingsmetoder på alle dine markeder: Kortbetaling og PayPal. Disse to betalingsmetoder er et glimrende udgangspunkt, hvis du vil forsøge dig med at sælge i et nyt land.

Nets’ nye samarbejde med PayPal gør os i stand til at tilbyde PayPal som en fuldstændig integreret betalingsmetode i Nets online checkout. Ud over kortbetaling gennem kendte brands som Visa, MasterCard og Maestro kan du også tilbyde hurtig og nem betaling med en enkelt integration.

Tilbagevendende kunder kan gennemføre deres køb hurtigere, fordi navne- og leveringsoplysningerne er udfyldt på forhånd, så kunden blot skal vælge sin foretrukne betalingsmetode og gennemføre købet.

Nå ud til mange potentielle kunder med PayPal

PayPal mobile-300pxPayPal er et globalt brand, som findes på 200 markeder verden over og har 345 millioner aktive brugere. Selvom PayPal ikke er den mest almindelige betalingsmetode i Danmark, er der mange danske forbrugere, som foretrækker at betale med PayPal, når de handler på udenlandske hjemmesider.

I rapporten Nordic ecommerce 2019 fremgår det, at 18% af danskerne betaler med PayPal. I Tyskland er PayPal den foretrukne betalingsmetode til onlineindkøb (ifølge en undersøgelse omtalt i Ecommerce News Europe).

Har du allerede Nets Easy checkout, kan du tilføje PayPal til din aftale via administrationsportalen under menu-punktet "Add-on", hvor du skal udfylde en ansøgning med information om din virksomhed. Når ansøgningen er godkendt, tilføjer vi PayPal som betalingsmetode til din checkout.

Udover PayPal, lancerer vi snart flere nye funktioner og betalingsmetoder i Nets checkout, der understøtter dit internationale salg. Vi understøtter allerede forskellige sprog og valutaer – læs mere her.

 

Du er velkommen til at kontakte os for at få gode råd om dit internationale salg, eller hvis du har spørgsmål om Nets checkout.

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Kommentarer (1)