Hos lampe-studio.dk i Hørsholm valgte de PayMatch til at bygge bro mellem Nets Easy-betalingssystemet og deres bogføring i e-conomic. Det valg har sparet tid og bidraget til at overflødiggøre en del manuelle rutiner. Bogholderen sætter tal på besparelsen.
 
Med en intens kamp om kunderne og med en ny bogføringslov med skærpede krav om digitalisering og dokumentation har detailhandlen fokus på intelligente løsninger til betaling og bogføring. Der skal tænkes innovativt, hvis kunderne skal have en god indkøbsoplevelse, og administrationen skal fungere som en velsmurt maskine.
 
 
Svend_Steenstrup__CEO_Lampe-Studio 01-260260

Vi etablerede en webshop et par måneder før corona, og det har bidraget til at fordoble vores omsætning," fortæller ejer og daglig leder af lampe-studio.dk Svend Steenstrup, som også driver en fysisk butik i Hørsholm.

Vi valgte Nets Easy som betalingssystem. Det er fleksibelt til vores formål, som er onlinebetaling med alle de gængse kort. Men vi ledte også efter en løsning, der kunne lette bogføringen. Den fandt vi med integration mellem Nets Easy og IEX, med løsningen PayMatch.


IEX bygger populært sagt bro mellem webshoppen og e-conomic, hvor kundernes onlinekøb automatisk bogføres som en faktura. PayMatch afstemmer udbetalinger og kortgebyrer fra Nets Easy i regnskabet og etablerer et kontrolspor, der allerede nu opfylder kravene i den bogføringslov, der er vedtaget.
 
 
 

Sparer kostbar tid hver eneste uge

 
Der er sæson i salg af belysning, men i en typisk uge er der måske 70-80 indbetalinger online fra lampe-studio.dk. Dem skulle jeg før behandle manuelt én for én, og det kunne tage op mod to timer om ugen. Jeg vil tro, at jeg nu kun bruger en halv time om ugen, så PayMatch frigør tid, jeg kan bruge på kunderådgivning i stedet for. Automatiseringen er også med til at reducere den risiko for fejl, der er forbundet med manuelle processer.
Lampe-studio Banner 07
 
Ordene kommer fra Steffen Hussing, Hareskovens Bogholderi- og Regnskabsservice, som varetager bogføring og regnskab for lampe-studio.dk. Hans erfaringer med PayMatch har været positive.
 
 
Den manuelle bogføring er historie. Nu finder systemet selv ordrenummer og fakturanummer, og det leverer disse oplysninger i en kassekladde, der kan bogføres direkte.
 
 

Nets var gode til at gribe bolden

Det er IEX, eksperter i integrationstjenester, der har udviklet PayMatch som en 'translatør' mellem systemerne. Løsningen baner vej for, at lampe-studio.dk og deres partner i bogføring får en lettere hverdag og er klædt på til den nye bogføringslov.
 
Niel Rokkjær 260260-01

For os er det en succes, når vores visioner udmønter sig i konkrete fordele, sparer tid for brugerne og oveni sikrer et digitalt dokumentationsspor," forklarer Niel Rokkjær, CEO hos IEX, og han fortsætter:
 
Heldigvis var Nets lydhøre over for vores idéer. De har i høj grad grebet bolden og bidraget til at gøre PayMatch til et oplagt add-on til Nets Easy checkout."
  
Det kommercielle samarbejde om en teknisk-innovativ løsning som PayMatch har i hvert fald gjort ejer og daglig leder af lampe-studio.dk i Hørsholm, Svend Steenstrup, meget tilfreds.
 
 
Vi har selv været aktive i at sammensætte de moduler, der gør det til en god oplevelse at handle i vores webshop, hvor vi har over 2.000 varer på hylderne fra alle de store lampeproducenter og designere. Jeg tør godt skrive under på, at PayMatch-modulet har fungeret problemfrit, og at det tilmed er en billig investering," slutter Svend Steenstrup.
 
 
 
Læs mere om lampe-studio.dk: https://lampe-studio.dk/
Læs mere om Nets Easy: https://netseasy.dk
Læs mere om IEX PayMatch: https://iex.dk/paymatch/nets-easy/
 
 

Dine fordele med Easy:

  • Smidig betalingsoplevelse: Kunderne skal ikke udfylde kontakt- og betalingsoplysninger, hver gang de handler hos dig, hvilket bidrager til flere gennemførte køb og højere salg. 
  • En enklere hverdag: Easy håndterer fakturering, så du ikke skal bruge unødig tid på administration og betalingspåmindelser.

  • Du får altid dine penge: Med Easy behøver du ikke bekymre dig om svindel, da vi tager ansvaret for kreditrisikoen

  • God kundesupport: Vi tilbyder god support og hjælper med at tilpasse løsningen til jeres behov, uanset jeres virksomheds størrelse.

  • Mulighed for delbetaling: Ved fakturabetaling kan kunden betale et fast beløb hver måned, indtil hele beløbet er tilbagebetalt, mens du som netbutiksejer får udbetalt den fulde købesum med det samme.

Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvordan vi hos Nets kan være med til at øge salget i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os og få en snak! Og hvis du vil læse mere om forbrugernes indkøbsvaner online og tjekke de seneste trends, kan du downloade vores e-handelsrapport for 2021.

New call-to-action
Theis Kongsbak

Theis Kongsbak

Theis er Senior Project Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.