Nets og WinKAS frigiver mere tid til sporten med digitalt foreningssystem

Mange foreninger slås med langsomme kontingentopkrævninger gennem girokort og betalingsservice. Derfor har det digitale foreningssystem, WinKAS, teamet op med Nets og integreret en checkoutløsning, der sikrer lynhurtig betaling med et enkelt klik.

02_04Da bokseklubben Champs Camp førhen sad med medlemsadministration, var arbejdet præget af manglende overblik og tidskrævende arbejdsprocesser. Især opkrævningsdelen var en langhåret proces, der krævede store portioner tålmodighed:

–  Før i tiden foregik opkrævning af medlemskontingenter gennem betalingsservice og girokort. Problemet var bare, at vi ikke kunne se, om folk rent faktisk havde betalt. Vi havde simpelthen ikke overblik over, om vi fik de penge, vi skulle have, fortæller Ivor de Lima, der er grundlægger af Champs Camp.

Mindre bøvl – mere boksning

Champs Camp savnede et foreningssystem, der kunne give et samlet overblik over alle administrationsopgaver. Derfor skiftede de sidste år til WinKAS Air: Et digitalt foreningssystem, der samler administration, regnskab og medlemsstyring i ét program, der tilpasses den enkelte klub.

fighters3-lille

–  Med WinKAS Air er hverdagen som forening blevet meget nemmere. Vi kan holde styr på vores medlemskartotek, lave regnskab og opkræve kontingenter via online betaling, så pengene trækkes direkte fra medlemmernes kort. Programmet er let at bruge og kan bruges fra både smartphone, tablet og computer. Det efterlader os med langt mindre bøvl og frigiver mere tid til boksningen, som jo dybest set er det, vi er her for, forklarer Ivor de Lima.

Kontingentbetaling med et enkelt klik

Der er mange data at holde styr på, når man som forening sidder med medlemsadministration.

eskild_winkas_greyDerfor er det ifølge grundlægger af WinKAS, Eskild Christiansen, vigtigt at samarbejde med de bedste partnere, der styrker løsningen og sørger for, at kunderne oplever optimal værdi for pengene.

Derfor valgte WinKAS sidste år at teame op med Nets, hvor de fik integreret en nem checkoutløsning, der sikrer automatisk online betaling via kort eller MobilePay og gemmer medlemmernes kort-, faktura- og adresseoplysninger, så kontingentbetalingen kan klares med et enkelt klik.

– Et foreningssystem er for mig at se hele rygraden i foreningen. Det fungerer som det økonomiske fundament, og derfor er det helt essentielt, at vi kan tilbyde en betalingsløsning, der spiller sammen med de gængse betalingsmetoder, der benyttes i dag. Derfor er vi meget glade for samarbejdet med Nets, der sikrer vores kunder de bedste og sikreste betalingsmuligheder direkte indlejret i kundens egen platform, siger Eskild Christiansen.

Brugervenlighed til små penge

Winkas tilbyder altså en online løsning, der samler alle foreningens administrative opgaver i ét system, der er let at håndtere for kassereren. Netop brugervenlighed er en af grundstenene i WinKAS Air: 

– Der sidder mange frivillige ude i klubberne, der bliver udnævnt som kasserer, selvom de aldrig har lavet regnskab. Derfor lavede jeg et foreningssystem, der var nemt at gå til og kunne håndteres af frivillige, der ikke har erfaring med regnskab og medlemshåndtering, siger Eskild Christiansen.

Udover brugervenlige funktioner er prisen en af hovedårsagerne til, at mere end 500 foreninger i dag bruger WinKAS med Nets’ integrerede checkoutløsning:

– Vi vil gøre foreningsarbejdet nemmere for både store og små klubber, og med vores priser kan alle være med. Men selvom vi er nogle af de billigste på markedet, går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Derfor er partnerskabet med Nets også direkte årsag til, at vores kunder føler sig trygge, når de håndterer kontingentopkrævninger, og det har kæmpe værdi for os, afslutter Eskild Christiansen.

Vil du vide mere om foreningssystemet og prøve det selv, så klik over på WinKAS Air og kom godt i gang.

Kunne du også tænke dig at samarbejde med Nets om online betalinger?

Vil du høre mere om mulighederne for at blive partner med Nets? Læs mere her eller skriv direkte til Nets Partner Manager, Michael Beck Hansen, på mbhan@nets.eu

Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.