Payments Outlook: Alt kan måles - også vores vaner

I Nets har vi iført os fremtidsbriller og kigget på, hvordan vi forventer, at måden vi betaler på udvikler sig de kommende år. Det er der kommet en rapport ud af, vi kalder ”Payments Outlook 2021”, hvor vi fokuserer på otte emner inden for betalinger.

Et af de otte emner er ” Quantified Self” (Tracking af hverdagen). Det emne kigger vi ind i herunder.

Quantified Self

Det er snart mere reglen end undtagelsen, at vi tracker vores fysiske aktiviteter enten via vores smartphone eller ur. 10.000 skridt er for mange er blevet et dagligt mål, ikke mindst under Corona-lockdown som virkelig har fået os til at snøre vandrestøvlerne, og hvis ikke vi har fået tracket gåturen, er den noget nær spildt.

I dag bliver tracking mest brugt i forbindelse med træning, men andre områder har også set potentialet. To områder, hvor vi ser en stigning i brugen af tracking, er indenfor privatøkonomi og miljøbevidsthed. Vi bruger f.eks. apps til af afdække vores forbrugsmønstre og holde øje med vores energiforbrug og kan dermed træffe beslutninger på et oplyst grundlag.
Tracking er en god måde for os til at få et overblik over vores handlinger og kan især bruges, hvis vi ønsker at ændre på måden vi gør ting. Mange har brugt Corona-lockdown som en anledning til at se dårlige vaner efter i sømmene og få ændret på dem og til det er tracking et godt værktøj.

Mange forbrugere er derfor blevet helt afhængige af at kunne sætte tal på deres handlinger og vi skal forvente, at tracking er kommet for at blive og at vi i højere grad i fremtiden kommer til at se tracking blive koblet op på marketingaktiviteter.

Download hele ”Payments Outlook 2021” rapporten

New call-to-action
Louise Fibiger Ravnkilde

Louise Fibiger Ravnkilde

Louise er Content & Communications Manager i Nets og producerer indhold omkring betalinger til Nets’ digitale platforme.

Følg Louise Fibiger Ravnkilde på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.