Webinar: Kom godt i gang som Easy-partner

Har du overvejet at blive Nets Easy-partner, har vi tidligere lavet et webinar, der giver en god intro til, hvad det hele handler om.

I optagelsen herunder kan du se vores Easy checkout som du kan tilbyde dine kunder. Easy er den nemmeste checkout på markedet, der er bygget på den nyeste teknologi i samarbejde med Nets.Easy er optimeret i forhold til forskellige devices og husker kundernes oplysninger på tværs af webshops og devices. Faktisk husker den op til flere betalingskort og 5 adresser - så bliver det ikke nemmere for dine kunder at bestille varer til deres hjemmeadresse, arbejde, sommerhus etc. 

Som Nets Easy-partner kan du selv påbegynde onboarding af dine kunder og udfylde data på forhånd, så det bliver nemt for dine kunder at komme i gang med online betalinger i deres webshop. I din partner-portal kan du få overblik over dine merchants og hvor langt de er kommet i onboarding-processen.

Se optagelsen, hvor vi viser Easy partner-portalen, onboarding af merchants, hør om fordelene ved at
være Nets Easy-partner og hvilke fordele, det giver dine merchants: 

 

 

Har du spørgsmål til et Nets-partnerskab eller vores Easy betalingsløsning, så kan du altid kontakte Michael, Partner Manager i Nets på mbhan@nets.eu

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Kommentarer (1)