Sælg abonnementer i din webshop med Easy

Vil du gerne tilbyde dine kunder at købe et abonnement på din hjemmeside, kan du gøre det med betalingsløsningen Easy. Sælger du fx medlemskaber, løbende services eller varer på abonnementsbasis kan du med fordel bruge Easy abonnementsbetaling, der gør det muligt at fakturere dine kunder i faste intervaller.

Med Easy abonnementsbetaling kan du:

  • Frit vælge, hvor mange dage der skal gå mellem hver fakturering
  • Vælge om der skal være et tilmeldingsgebyr eller en anden ekstrabetaling ved første køb
  • Specificere, hvornår den første fakturering skal ske
  • Se dine abonnenter i Easy admin-portal
  • Lave massefakturering, hvor du fakturerer alle abonnenter på samme tid

Tilbyd gratis prøveperiode til dine kunder

Vil du gerne give dine kunder mulighed for at komme gratis i gang med dit abonnement, kan du tilbyde dem en gratis prøveperiode. Det gør du helt simpelt ved at specificere hvilken dato, den første fakturering skal være.

Nem aktivering af abonnementsbetaling i WooCommerce

Har du Easy betalingsløsning og bruger du WooCommerce-modulet for abonnementsbetaling (WooCommerce Subscriptions), er funktionen allerede aktiveret for dig. Du behøver med andre ord ikke at aktivere abonnementsbetaling i Easy eller andre steder, du kan bare gå i gang med at oprette abonnementer.

Danskerne er vilde med abonnementsløsninger

I de seneste år har danskerne virkelig taget abonnementsbaserede produkter til sig, da det er nemt og bekvemt at få varer og ydelser leveret som en fast pakkeløsning. Blandt de mere kendte abonnementsløsninger er der fx TV-streaming som 42% af danskerne har erfaring med, men blandt onlineforbrugerne er abonnementer på skønhedsprodukter, madvarer og dyremad også blevet meget populære. (Kilde: Dansk e-handel 2018).

Så hvis du ikke allerede tilbyder abonnementsbaserede produkter i din webshop, er det måske nu, at du skal overveje at hoppe med på bølgen.

Du kan finde ud af mere om Easy betalingsløsning her og komme i gang med abonnementsbetaling på din webshop.

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Kommentarer (1)