Nu kan man betale med American Express i betalingsløsningen Nets Easy

Gode nyheder! Det har været efterspurgt af mange forhandlere, og derfor er vi glade for at kunne fortælle, at American Express nu kan anvendes i Nets Easy. Det gør det nemmere at tiltrække den type kunder, der bruger MANGE PENGE i din forretning. 

American Express (AmEx) er en af verdens ældste betalingstjenester, og de udsteder både betalingskort til privatpersoner og firmakort. AmEx-kunder stod for hele 22,9 % af betalingskortomsætningen i USA. 

 Hvad får du ud af det? Brugere af AmEx køber i gennemsnit for 3-4 gange så meget som brugere af Visa og Mastercard. De har måske alle tre kort, men tager AmEx op af lommen til de helt store indkøb for at få kundebonusser og cashback, når de køber deres foretrukne brands. Og fra nu af gør Nets Easy det altså muligt for kunderne at betale med AmEx ud over Dankort, Visa og Mastercard. 

 

Hvad er det særlige ved AmEx? 

American Express ligger helt i top, hvad angår rejserelaterede tjenester som rejsechecks, rejseplanlægning for private og virksomheder samt turpakker, og de har et stærkt fodfæste på luksusmarkedet. 

De har for eksempel formået at skabe et velfungerende økosystem med dyre tøjmærker, hvor kunderne får bonuspoint for hver krone, de handler for.  Det drejer sig om de helt store mærker – fra Jimmy Choo til Hugo Boss og Bulgari – så du er i trygge hænder i dette netværk.  

 

Kom i gang i dag! 

Lad os se nærmere på, hvordan American Express og forhandlerne bliver integreret via betalingsløsningen Nets Easy. 

American Express er blevet implementeret som en non-collecting Internet Payment Service Provider (iPSP). Med andre ord er de en tredjepartsbetalingsmodtager, som opererer under finansiel licens og anvendes til at repræsentere mange forskellige forhandlere. Løsningen accepterer betalinger på vegne af forhandlerne, og derfor underskriver forhandlerne en aftale med og modtager betalinger via AmEx. 

Nets skal kun håndtere betalingerne, ikke tage imod penge for forhandlerne. Vi tilfører værdi ved at samle dine udbetalinger med alle de øvrige betalingsløsninger og gøre dit arbejde enklere, så du kan fokusere på at gøre det, du er bedst til, nemlig at gøre dine kunder tilfredse.  

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Vlad Gidea

Vlad Gidea

Vlad er Senior Product Marketing Manager hos Nets og arbejder med produktopdateringer, herunder kampagner og kundevendt kommunikation indenfor e-handel og digital betaling.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.