Få en nem checkout til din app med wallets og kundegenkendelse

Tilbyd dine kunder en nem og hurtig online betaling via app med Nets Easy in-app SDK (Software Development Kit). SDK-pakken er gratis og klar til at downloade, så dine udviklere hurtigt kan integrere en Nets checkout i din virksomheds app. Det er en hurtig smutvej til smarte mobilbetalinger og gode kundeoplevelser.

Forbrugerne handler online fra deres mobiler

De nordiske forbrugere elsker at købe billetter, mad, tøj og abonnementer online fra deres mobiltelefoner. Over halvdelen af de danske forbrugere shopper online via deres mobiler og mange gør det igennem apps.

in-app-mobilepay-nets-sdkVed at integrere en Nets checkout i din app, giver du dine kunder en skarp og nem checkout, der er tilpasset til mobil og husker dine kunder. Det betyder, at dine kunder kun behøver at indtaste deres adresse ved første køb, herefter husker checkouten dem. Du kan selvfølgelig tilbyde dine kunder at betale med deres foretrukne wallets som MobilePay, Swish eller Vipps.

Sælger du ikke-fysiske varer, kan kunderne nøjes med at indtaste deres emailadresse i checkouten.

Fremtidssikret og PSD2-kompatibel betaling

SDK-pakken gør det enkelt at leve op til SCA-kravene til online betalinger. Kunderne kan godkende betalinger via password fra SMS, bank-apps eller 3D-Secure.

Simpel integration – sådan kommer du i gang

Har du en Nets Easy checkout, kan du komme i gang med det samme og ellers kan du oprette en gratis test-konto og gå live med den, når du er klar.

Nets Easy in-app SDK er gratis og super simpel at integrere i din app. Du behøver blot nogle få kodelinjer og så er du klar til at modtage betalinger i apps til iOS og Android.

SDK-pakken indeholder klar dokumentation og eksempler som du kan bruge som guides til integrationen. Bemærk, at for at kunne bruge SDK-pakken, skal du også have integreret Nets Easy checkout standard API.

Er du klar til at komme i gang med in-app betalinger?

Download Nets Easy in-app SDK

New call-to-action
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.