En webshop blev en nødvendighed for tøjdesigner Johanne Rubinstein

Johanne Rubinstein havde både en idé og faktisk også en fysisk butik, da hun i 2016 besluttede sig for at åbne en webshop

Johanne er uddannet fra Danmarks Designskole og driver sit eget tøjmærke med designstudie på Frederiksberg. Efter Johannes tøj var blev set af kvinder i hele Danmark i TV2s successerie ”Rita”, kunne hun nærmest ikke følge med efterspørgslen på hendes designs. ”Jeg fik mange henvendelser fra nær og fjern. Nogle af henvendelserne kom endda helt fra Jylland, og der var lidt for langt til min butik på Frederiksberg til, at de bare kunne kigge forbi”, siger Johanne. Desværre havde Johanne ikke forudset den store efterspørgsel, som fulgte med tv-serien, og hun havde derfor ikke tænkt på, at hun kunne få brug for en webshop. På grund af den store interesse for hendes designs, brugte hun pludselig rigtig mange timer på at besvare henvendelser og sende billeder af sit tøj til interesserede kvinder. Som en konsekvens af dette, tog hun beslutningen om endelig at åbne sin egen webshop.

At kende sine egne styrker og svagheder

For at fokusere på sin store passion for mode og design, valgte Johanne hurtigt at benytte en ekstern leverandør/partner, som stod for det tekniske set-up i udarbejdelsen af webshoppen. ”Jeg tror faktisk ikke at jeg havde fået det gjort, hvis ikke jeg havde fået hjælp” fortæller hun. På den måde kunne Johanne nemlig bruge sine egne styrker og fokusere på at udvikle sine designs, imens en professionel webudvikler sørgede for, at hendes webshop kom til at se flot og professionel ud - hele vejen gennem købsflowet.

Det der med online betaling

”Da jeg skulle vælge en betalingsløsning til min webshop, vidste jeg egentlig ikke noget om noget som helst”, siger Johanne. Med det udgangspunkt valgte hun at stole på sin partner, som anbefalede en løsning fra Nets. Johanne har siden været i kontakt med Nets et par enkelte gange, og det har været en god oplevelse. ”Jeg har kun været i kontakt med en sælger via e-mail for at komme i gang, og der sagde han hvad jeg skulle gøre og så gik det super nemt derfra. Så har jeg også ringet ind en enkelt gang, fordi jeg ikke vidste hvordan jeg skulle få de der penge. De fortalte mig på stedet, hvad jeg skulle gøre og det gik også super hurtigt. Jeg har faktisk ikke været mere i kontakt med Nets, for det kører egentlig bare – det er super fint”, siger Johanne.

Udlever sin drøm hver dag

Johanne elsker livet som iværksætter, selvom det sommetider kan være benhårdt. Hun kunne dog ikke forestille sig at lave noget andet. ”Der er jo ikke noget bedre end når det lykkedes og man har glade kunder i butikken”.

Johanne er et godt eksempel på en iværksætter, som har realiseret sine drømme om at være selvstændig. Hun har både ben i næsen og så er hun super dygtig.

Drømmer du om at starte din egen webshop?

Så download vores e-bog og kom i gang allerede i dag.

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Maria Pedersen

Maria Pedersen

Maria Pedersen arbejdede med online marketing i Nets (tidligere DIBS Payment Services).

Følg Maria Pedersen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.