Start en webshop i dag – helt gratis under coronakrisen

Det ser desværre ikke ud til, at den danske lockdown slutter lige foreløbigt, og med Mette Frederiksens seneste udmelding, må butikkerne holde lukket frem til d. 10. maj, hvis ikke længere.

Det betyder, at mange virksomheder lige nu har lange udsigter til at få kunder i butikken og dermed har rigtig svært ved at holde gang i deres omsætning. Det får mange virksomheder til at lede efter nye salgskanaler, fx e-handel. I en tid, hvor regeringen råder folk til at handle hjemme fra computeren af, er det en oplagt mulighed at åbne en webshop.

Vi har derfor valgt at lave en særlig tilbudspakke sammen med vores partner, Upchannel, der gør det muligt at åbne en webshop på bare 3 dage, hvor alt er inkluderet og gratis frem til 1. juli.

Åben en webshop i dag og få alt gratis frem til 1. juli

Vi har gjort det helt gratis for dig at åbne og drive en webshop frem til 1. juli.
Tilbudspakken fra Upchannel og Nets inkluderer:

  • Fri anvendelse af webshop, inkl. hosting
  • Komplet online betalingsløsning (Nets Easy)
  • Gratis oprettelse, abonnement, transaktioner, indløsning og wallets
  • Fri support hos både Upchannel og Nets

Der er ingen bindingsperiode, så det er helt gratis for dig at prøve kræfter med at sælge på nettet.

Sådan kommer du i gang

Vi har lavet en video herunder, hvor vi viser, hvordan du kommer i gang med din webshop. Du starter med at oprette en konto hos Upchannel. Videoen viser, at det faktisk kan gøres meget enkelt og hurtigt at åbne en webshop. Du behøver hverken erfaring med kodning eller design.

Vi har lavet videoen over et onlinemøde, hvilket mange af jer helt sikkert får prøvet i disse coronatider, så du må bære over med os, at kvaliteten af videoen ikke er tiptop. Til gengæld sidder vi klar til at rådgive og besvare spørgsmål, hvis du har lyst til at åbne en webshop.


Vi håber, at tilbuddet kan hjælpe dig, der hurtigt vil flytte din forretning online. Hvis du har spørgsmål til tilbuddet eller vil have hjælp til at komme i gang, så tag endelig fat i os.

For spørgsmål om webshop eller hvis du ønsker en online demo, så kontakt Birthe på bu@upchannel.eu eller ring på tlf. +45 8230 3023.

Har du spørgsmål til onlinebetalinger og Nets Easy checkout, så kontakt Michael på mbhan@nets.eu eller ring på tlf. +45 5045 0000.

Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.