Lad dine erhvervskunder betale med 1 klik

Den primære grund til at folk handler online er, at det er nemt og man sparer tid. Dette gælder selvfølgelig også for erhvervskunder. Måske er det endda endnu vigtigere for erhvervskunder, at købet kan foretages hurtigt, så de kan komme videre med deres arbejdsopgaver og nå deres deadlines.

Easy har fået B2B-checkout

Vi er derfor glade for, at vi nu har lanceret den nye B2B-checkout i betalingsløsningen EasyFremover kan dine erhvervskunder – ligesom dine privatkunder – betale hurtigt og nemt med et enkelt klik, uanset om de betaler med kort eller faktura.

Sådan fungerer Easy B2B-checkout

Easy checkout er en integreret del af webshoppen, så når dine kunder har tilføjet varer til indkøbskurven og går videre til betalingen, slipper de for at skulle skifte til et nyt vindue og betaler i stedet for direkte i din webshop.

Kunden kan nu vælge at handle som privat- eller erhvervskunde. Du kan som webshop-ejer selv bestemme, hvilken type kunde, der skal være valgt som udgangspunkt.

b2bcheckout
Her har kunden valgt at være virksomhedskunde/erhvervskunde

Erhvervskunder identificerer sig via e-mail, postnummer og CVR-nummer, hvilket bliver gemt i Easy, så felterne automatisk bliver udfyldt for kunden ved fremtidige køb. Dette gælder på tværs af alle webshops, der bruger Easy.

Det betyder, at tilbagevendende kunder straks vil se deres betalings- og leveringsoplysninger på din betalingsside, så de bare skal klikke ”Betal” for at gennemføre købet.

Dine kunder kan også tilføje flere forskellige betalingskort og leveringsadresser som du kan se på billedet herunder. Det gør det mere fleksibelt og lettere for dine kunder at betale,.

Easy-b2b-checkout-vaelgkort

Kortbetaling og levering for erhvervskunder

Dine erhvervskunder kan tilføje flere betalingskort i Easy, så de nemt kan skifte mellem de relevante kort. Derudover er det muligt at tilføje op til fem leveringsadresser, hvis fx virksomheden har kontorer flere steder.

Fakturabetaling for erhvervskunder

For mange erhvervskunder er det nemmest at betale over faktura, så de kan sende regningen til rette vedkommende og slipper for at lægge ud for virksomheden. Easy henter virksomhedens adresse via CVR-nummeret, så det er nemt at bestille varer til virksomheden.

For erhvervskunder er kreditgrænsen på 30.000 DKK. Nets står for kreditrisikoen, så du altid er sikker på at få din betaling. Udbetalingsperioden er på 5 bankdage som standard.

Vil du tilbyde dine erhvervskunder 1-kliks-betaling?

Skriv dig op til en Easy betalingsløsning her, så hjælper vi dig i gang i en fart. Du kan også skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Har du allerede Easy i din webshop?

Hvis du har en Easy betalingsløsning, kan du eller din integrationspartner aktivere den nye Easy B2B-checkout ved at følge instruktionerne under ”Checkout” og ”ConsumerType” på denne side.

Det er gratis at aktivere og koster ikke ekstra at bruge – du betaler kun for de sædvanlige transaktionsgebyrer for kort og faktura. Bruger du et open source-modul (Prestashop, WooCommerce, Magento eller OpenCart), vil du snart se en note i dit administrationssystem om, at B2B-checkout i Easy er tilgængelig.

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.