Nets Easy checkout kan nu indlejres, laves som redirect og bruges med kundelogin

Vi ved, at når det kommer til online betalinger og betalingsgateway, så har vi en meget bred vifte af kunder, der alle har forskellige krav til, hvordan online betalinger skal foregå på deres website og hvilke systemer, det skal fungere med.

Vi har derfor fokus på at gøre vores Easy checkout mere fleksibel, så den kan tilpasses til forskellige webshop-opsætninger og vi kan nu tilbyde følgende muligheder:

1. Integreret checkout (embedded)

Med en integreret checkout, er betalingsvinduet en fast del af din webshop. Det betyder, at dine kunder ikke skal skifte vindue undervejs i købsprocessen, men i stedet bliver i din webshop. Det gør betalingsprocessen enkel og tryg for kunderne.

2. Hosted checkout window (redirect)

Nogle webshopsystemer fungerer ikke med embedded checkouts, dette gælder fx Shopify, så her kan du i stedet bruge Easy i et hosted window. Her vil dine kunder blive redirected til et Nets betalingsvindue, hvor de kan betale for deres varer/services. Når købet er gennemført, vil kunden blive sendt tilbage til din webshop.

3. Betaling via kunde-/medlemslogin

Easy checkout har den indbyggede funktion, at den husker tidligere kunder. På den måde slipper tilbagevendende kunder for at indtaste leverings- og kortoplysninger, når de skal betale.

Har dit website et loginsystem, hvor dine kunder/medlemmer allerede har oplyst deres navn og adresse, kan du bruge disse oplysninger sammen med Easy checkout. Når dine kunder er logget ind på dit website og skal købe noget, behøver de ikke at indtaste deres faktureringsoplysninger igen – det finder Easy selv ud af at trække ind. Det giver et nemt og simpelt betalingsflow for dine kunder eller medlemmer.

Du finder teknisk dokumentation på vores tech site her.

Det var lidt om, hvad vi senest har lavet på Easy. Men der er meget mere på vej – fx in app-betalinger og flere checkout-forbedringer, der gør online betaling til en fornøjelse for dine kunder. Stay tuned!

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Kommentarer (1)