Bliv Tryghedsmærket-certificeret med Nets

Tryghedsmærket er en servicevirksomhed, der gennem certificering og samarbejde med forskellige brancher og virksomheder i Danmark tager et fælles ansvar.

Certificeringen henvender sig til flere brancher i dansk erhvervsliv, hvor tryghed og sikkerhed vil være i forbrugerens fokus. Tryghedsmærket arbejder for at øge sikkerheden og derved skabe tillid mellem erhvervsdrivende og forbrugere.

Samarbejde om sikker onlinehandel - for forbrugere og webshops

I Nets vil vi gerne støtte op om sikker onlinehandel og da vores Nets Easy checkout er godkendt af Tryghedsmærket, kan du som Nets-kunde få en Tryghedsmærket-certificering som giver dine kunder en tryg fornemmelse i maven, når de handler i din webshop.

Med Tryghedsmærket får du, udover certifikatet som du kan vise i din webshop, en masse feedback fra dine kunder som du kan arbejde videre med, samt rådgivning, hvis der skulle opstå en tvist mellem dig og din kunde.

Få gratis Tryghedsmærket certificering frem til d. 30. juni

Lige nu kan du som Nets-kunde få en gratis certificering af din webshop frem til d. 30. juni. Du skal blot oprette dig via Tryghedsmærkets website her.

Pr. 1. juli 2020 vil webshops med omsætning under 250.000 kr. fortsat være certificeret gratis.

Nets-kunder med en omsætning på over 250.000 kr. kan få certificering til en særlig Nets-abonnementspris på 1.995 kr. det første år. Herefter er prisen 2.495 kr./året.

Har du ikke en betalingsløsning fra Nets?

Så kan du stadig nå at komme gratis i gang med vores Nets Easy betalingsløsning, hvor du lige nu får alt kvit og frit frem til d. 30. juni 2020.

Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.