Nets Easy udvider løsningen med bankoverførsler via Sofort for at give tyske forbrugere endnu flere muligheder

Hver forhandler er unik, og det samme gælder de enkelte markeder, hvor aktørerne skal kunne tilpasse sig forbrugernes præferencer. Vi bakker dig op hele vejen. Nu byder vi Sofort velkommen som det nyeste medlem i familien i vores betalingsplatform Nets Easy. 

 Fra nu af kan kunderne betale med Sofort på lige linje med betalingskort, PayPal samt faktura og delbetaling med Ratepay, som allerede er tilgængeligt via Nets Easy i Tyskland. 

Sofort er en pålidelig Open Banking-løsning med base i Tyskland, der har som mission at gøre bankoverførsler enkle. Ved at føje Sofort til Nets Easy giver du dine kunder adgang til endnu en velkendt betalingsmetode i kassen, så der bliver mere tid til de ting, der virkelig betyder noget. 

Ifølge vores ‘Deutschland E-Com Report 2021’ er betalingslandskabet i Tyskland temmelig forskelligartet og fragmenteret. Interessant nok har e-wallets (48 %) og faktura (37%) vist sig at være de to mest populære betalingsmetoder på det tyske marked, mens kun 3 % af respondenterne betaler med kontanter. 

Sidste år betalte 23 % af forbrugerne via online bankoverførsel, hvilket kræver tid og energi for hver eneste transaktion – medmindre du bruger Sofort til at forenkle processen. 

Du undrer dig måske over, hvorfor Tyskland har fanget vores opmærksomhed? Svaret er, at vi ser et enormt potentiale for øget omsætning for vores forhandlere.  

Når man spørger tyskerne, svarer kun 6 % af dem, at de foretrækker at betale med onlineoverførsler. Men i virkeligheden betalte 23 % af dem med denne metode i 2021. Det betyder, at der er rig mulighed for at forbedre kundeoplevelsen og eliminere friktion i betalingsprocessen ved brug af direkte overførsler. 

Der er to primære årsager til, at vi forventer, at det vil gavne kunderne: 

  • Direkte bankoverførsler er værdsatte, men betragtes som komplicerede 
  • Sofort er et velkendt og pålideligt brand, som gør overførsler enkle 

Mere end 20 millioner kunder over hele verden sætter deres lid til Sofort, eftersom de slipper for at udlevere personlige oplysninger og kortoplysninger til forhandleren. 

Dine kunder i Tyskland føler sig tryggere ved at betale med en direkte bankoverførsel, og når de ser et brand, de stoler på, vil de være mere tilbøjelige til at gennemføre deres køb. 

Det eneste, du behøver at gøre, er at udnytte dine egne online bankdata og lægge din mistillid på hylden. Det er her, vi kommer ind i billedet! 

 

Det er også en fordel for forhandlerne 

 Ud over at skabe værdi for kunderne, når de foretager hurtige, enkle og sikre betalinger direkte fra deres bankkonto, indebærer løsningen også fordele for dig.  

Forhandlere, der tilbyder direkte bankoverførsler via Sofort, modtager omgående en bekræftelse af, at betalingen er gået igennem, så man hurtigere kan afsende varer eller give adgang til downloads. 

Ved at integrere Sofort i Nets Easy får du desuden alle dine online bankoverførsler i én samlet udbetaling for alle betalingsmetoder. 

  

Smidig kundeoplevelse 

Skab et godt betalingsflow ved at vælge Sofort, som gør kunden i stand til at betale i 4 enkle trin: 

  1. Vælg bank afhængigt af land  
  2. Log på banken via Soforts integration 
  3. Tjek betalingen, og bekræft transaktionen 
  4. Efter bekræftelsen omdirigerer Sofort kunden til forhandlerens bekræftelsesside. 

 

Er du stadig i tvivl? 

  • Kunderne får klassens bedste betalingsoplevelse med Sofort. De sparer tid og energi og slipper for at udlevere private oplysninger. 
  • Ved at tilføje en af Tysklands mest foretrukne betalingsmetoder vil du få flere kunder til at føle sig trygge ved at bruge deres penge. Og flere kunder er lig med flere køb! 

 

Vi hjælper dig meget gerne med at vælge det helt rigtige betalingsmix til dit marked! Klik her for at komme i kontakt med os. 

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Vlad Gidea

Vlad Gidea

Vlad er Senior Product Marketing Manager hos Nets og arbejder med produktopdateringer, herunder kampagner og kundevendt kommunikation indenfor e-handel og digital betaling.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.