Effektivisér din ordrehåndtering: Opsæt Nets Easy i Shipmondo

Shipmondo er en online fragtportal, hvor du nemt kan håndtere dine ordrer og booke din fragt på tværs af transportører. Shipmondo gør livet let for webshopejere, for med en integration fra din webshop til Shipmondo, bliver dine ordrer automatisk importeret og med ganske få klik, har du hævet betaling, afsluttet ordren, booket fragt og printet pakkelabel.

Hæv betaling med Nets Easy

Nu kan du tilføje Nets Easy som betalingsgateway på din Shipmondo-konto og hæve betaling samtidigt med, at du booker fragt og afslutter ordren - alt sammen i ét system.

Du kan opnå en endnu hurtigere arbejdsgang ved at benytte scanner-løsningen i Shipmondo. Du kan med ét scan på pluksedlen booke fragt, printe pakkelabel, printe følgeseddel, afslutte ordren og naturligvis hæve betaling.
Du kan bruge din telefon, tablet eller en håndscanner.

 

Kom nemt i gang

For at kunne hæve betalinger på dine ordrer direkte fra Shipmondo, så skal du tilføje Nets Easy som betalingsgateway på din Shipmondo-konto.

Shipmondo har lavet en guide med to simple steps. Du kan se, hvordan du opsætter Nets Easy på din Shipmondo-konto i Shipmondos guide her.

Har du ikke en Easy checkout fra Nets?

Du kan hurtigt komme i gang online med en Nets Easy checkout. Du opretter bare en gratis testkonto som du senere kan opgradere til en live konto og så er du hurtigt i gang med at kunne modtage betalinger i din webshop med kort, MobilePay og faktura.

Læs mere om Nets Easy checkout her.

Modtag gratis onlinebetalinger indtil 30. juni 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.