Hand typing on modern laptop notebook computer with future graph icons and symbols

Webinar: Håndtering af online svindel

Afholdes d. 19. januar 2021, kl. 9:00-10:00

Lær om online svindel i webshops og hvordan du undgår det

Inden for e-handel har svindel igennem lang tid været i trussel og er konstant noget som betalingsbranchen skal tackle proaktivt. Har du en webshop, har du eller dine kunder måske allerede oplevet online svindel. Det er noget som flere og flere oplever i Norden.

På dette webinar gennemgår vi, hvilken slags svindel du og dine kunder kan blive udsat for og hvad du kan gøre, for at minimere risikoen for svindel i din webshop. Vi deler også, hvordan vi i Nets, som kortindløsere, bekæmper svindel.

Det er Louis Andersen, Head of Fraud Intelligence i Nets, der vil tale på webinaret og bl.a. dele, hvordan Nets har optimeret sine data, værktøjer og ansatte i kampen mod svindlere. 

På webinaret gennemgår vi bl.a.:
  • Specifikke trends inden for online svindel; både nye og gamle
  • Værktøj du kan bruge mod svindel

Webinaret foregår på engelsk.

Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs via en chat og vi optager det hele, så du kan gense webinaret på et andet tidspunkt eller dele det med kolleger.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen her til højre.

Tilmeld dig webinaret her

Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig webinaret. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du fremover får besked om nye webinarer og rapporter om e-handel.