Alt du skal vide om dansk e-handel 2018-webinar

DIBS har udgivet den årlige rapport over dansk e-handel, der sætter fokus på udviklingen på det danske e-marked, nye tendenser, forbruget og forbrugerne. Vi har undersøgt, hvor mange penge danskerne bruger på nettet, hvad de køber og hvordan de betaler.

På dette webinar kan du høre højdepunkterne fra rapporten og blive klogere på, hvad der er vigtigt for webshops og onlineforbrugerne anno 2018.

Fx viser den nye rapport, at det nu er hele 54% af de danske onlineforbrugere, der handler fra deres mobil og at halvdelen af danskernes forbrug havner i udenlandske webshops. Hvad betyder det for dansk e-handel og hvordan konkurrerer man med billige varer fra bl.a. Kina?

Undervejs i webinaret får du tips og inspiration til, hvordan du kan bruge rapportens indsigter til at optimere din egen webshop, fx i forhold til konkurrencen fra udlandet, betalingsflow, skabe tryghed hos forbrugerne m.m.

Alt dette og meget mere kan du høre om på webinaret, hvor tre af personerne bag rapporten guider dig igennem de nye indsigter om dansk e-handel: Henriette Høyer, Salgsdirektør, Natalia Laursen, Nordisk Digital Manager og Tanja Oda Sørensen, Marketing Manager. 

Download webinaret ved at udfylde formularen til højre.

Du kan desuden downloade rapporten Dansk e-handel 2018 her.


Hent webinaret Dansk e-handel 2018

Udfyld formularen og få et link til webinaret. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev som du til enhver tid kan framelde dig igen.