Opgrader din betalingsløsning


Giv dine kunder en bedre købsoplevelse, en hurtigere checkout og flere valgmuligheder for betalingsmetoder - mens du øger din konvertering og får flere køb igennem din webshop.

https://info.nets.dk/hubfs/DIBS-NETS/video/NETS_Topbanner_04_LQ.mp4
Easy_NetsColors_Anim_Phone_no_shade_2020

En fremtidssikret løsning

Med vores fremtidssikrede løsning får du automatiske opdateringer, nem 1-kliks betaling og en fleksibel checkout som du selv kan style. Du få også både en betalingsløsning- og indløsningsaftale i samme produkt og behøver derfor ikke indgå flere forskellige aftaler, for at kunne tilbyde dine kunder at betale i din webshop. Ved at skifte din betalingsløsning til en Nets checkout sikrer du i øvrigt at du overholder alle regler inden for Strong Customer Authentication (SCA). 

Det er nemt og enkelt at installere - særligt hvis din shop er bygget i et af de nedenstående shopmoduler. Klik på vores forskellige guides herunder, for at se hvordan man gør. 

Vi har enkle opkoblinger til følgende plug-ins

woocommerce

Vores Plugin til WooCommerce er udviklet af Krokodil AB og super enkelt at installere med mulighed for at køre tests. Kompatibelt med WordPress v4.7 samt WooCommerce v3.0.

Læs mere

shopify
Vores modul til Shopify har vi selv udviklet og har derfor også rig mulighed for at hjælpe dig igang med. Når vi løbende tilføjer nye funktioner bliver de automatisk opdateret i din checkout.  


Læs mere

magento

Vores plugin til Magento er let at integrere, og bliver løbende opdateret, Easy er kompatibelt med Magento 2.

Læs mere

prestashop

Prestashop-modulet er kompatibelt med Prestashop 1.5-1.7. Det er let at integrere  og opdateres og testes løbende for at sikre, at du altid har adgang til de nyeste funktioner og betalingsmetoder. 

Læs mere

dandomain

Vores Dandomain-plugin giver dig mulighed for nemt og hurtigt at modtage online betalinger. Alle checkout funktioner  understøttes, herunder smart kundegenkendelse og de mest populære lokale betalingsmetoder.

Læs mere

opencart

Opencart-modulet er kompatibelt med Opencart 2.0, 2.3 og 3.0, og gør det nemt at modtage betalinger i din Opencart-webshop. Betalingsvinduet integreres og vises direkte i din checkout via en iframe-løsning.

Læs mere

drupal-logo-greytone

Vores Nets Easy-modul til Drupal er hurtigt at integrere og bliver løbende opdateret til den nyeste version. 

Læs mere

Nem_integration_blue

Benytter du et andet modul?

Gå til vores techsite for mere dokumentation omkring moduler og andre integrationer

Techsite

Vi bruger en online betalingsløsning fra Nets:

Octopus_logo_grey
Aller@2x
Hans_Just@2x
KB_logo_grey-1
Winkas_logo_grey
Club_La_Santa@2x