uge35illustration

Webinar: Få succes med
in-app payments

Afholdes d. 10. november 2020, kl. 9:00 - 10:00

Gør det nemt for dine kunder at betale i din virksomheds app

Betalinger via apps fylder mere og mere inden for onlinebetalinger. Forbrugerne finder det nemt og bekvemt at handle i apps, da de altid har mobilen ved hånden.

På dette webinar vil vi fokusere på de friktioner, der kan opstå ved den sidste del af kunderejsen: Betalingen. Og vi gennemgår, hvordan du kan undgå disse friktioner. Webinaret er for dig, der vil lære, hvad der skal til for at få succes med in-app betalinger.

På webinaret kommer vi ind på udviklingen inden for in-app betalinger, krav til betalingsoplevelser i apps og hvordan du kan gøre det nemmere og mere bekvemt for dine onlinekunder at gennemføre et køb. Vi viser nogle eksempler på cases og succeshistorier til inspiration.

Det er Patrik Müller, E-commerce expert i Nets, der sammen med Timotée Badin, Product Manager for Mobile & E-com integrations i Nets, vil dele ud af deres viden om in-app betalinger.

Webinaret vil foregå på engelsk og varer omkring 1 time. 
Du kan gratis deltage ved at tilmelde dig i formularen her til højre.

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen og tilmeld dig webinaret. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du fremover hører om nye webinarer og rapporter om e-handel.