webinar_tyskland

Webinar: Sådan
sælger du til Tyskland

Se optagelse af webinaret

Vil du gerne udvide din online forretning til Tyskland? 

Med 80 millioner mennesker er Tyskland et af Europas mest spændende markeder for dig, der arbejder med online handel. Men hvordan kommer man godt i gang i Tyskland? Hvad skal man starte med, og hvilke fejl bør man undgå? 
Max_makesyoulocal
På dette webinar har vi haft Max Riis Christensen fra MakesYouLocal i studiet for at give dig konkrete råd og tips, som du kan bruge til at udvide (eller forbedre) din online forretning i Tyskland.

Siden 2010 har MakesYouLocal gennemført flere end 400 e-handelsprojekter, der er lanceret internationalt. Max Riis Christensen giver dig en bred introduktion til det tyske online marked, og fortæller om hvilke nye muligheder internationale kunder bringer, samtidig med at du får et godt overblik over de udfordringer, det også inkluderer.

Webinaret varer 1 time og du får adgang til optagelsen samt præsentationen fra webinaret, ved at udfylde formularen til højre.

Rigtig god fornøjelse.

Få adgang til webinaret

Udfyld formularen og se optagelsen af webinaret "Sådan sælger du til Tyskland". Du modtager dernæst en e-mail med et link til webinaret.