I Nets har vi teamet op med online marketing‑eksperterne fra Green.Click. Da både Green.Click og Nets arbejder med webshop‑kunder som vi gerne vil hjælpe med at få online succes, har vi valgt at indgå et samarbejde, der kommer vores kunder til gode.

I Nets hjælper vi webshops med at få enkle og gnidningsfrie betalingsløsninger, der gør det nemt for forbrugerne at betale online, ved at minimere antal af klik. Vores mantra er, at færre klik, giver flere køb.

Men for at få succes med sin webshop, kræver det naturligvis, at man er synlig på nettet og får tiltrukket de rigtige kunder til webshoppen. Noget vores nye samarbejdspartnere er specialister i. Og det er også her, vi er glade for at kunne henvise til Green.Click, der kan hjælpe vores kunder med Google Ads og SEO samt markedsføring på LinkedIn og Facebook.

Ligesom Nets har vi også stort fokus på at skabe en god forretning for kunderne. Blandt andet er vi
for nyligt blevet udvalgt af Facebook til at lave en case med vores webshopkunde Blueandberry.
Så vi ser helt klare eksempler på at online markedsføring skaber succes i virksomheder
‑ og specielt i webshops,” udtaler Lars Lynge, Head of Sales hos Green.Click.

Deling af viden via blogs

Både her i Nets og hos Green.Click, er konvertering i webshops et vigtigt fokus. Derfor har vi planlagt at dele ud af vores indsigter om e‑handelsbranchen via hinandens blogs, så vores kunder får nyttig viden om online marketing og så vi kan nå længere ud med vores rådgivning i forhold til online betaling og webshop-konvertering.

Så hold øje her på bloggen og i vores nyhedsbreve, hvis du gerne vil have inspiration og gode råd til at optimere din webshop og online markedsføring.

Hent den nye e-handelsrapport 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.