Nets-partner KommuneBetaling: Sikre og stabile onlinebetalinger skaber tryghed i hverdagen

Når KommuneBetaling leverer betalingsløsninger til offentlige institutioner, skal betalingsdelen virke. Går noget galt, er kunderne ligeglade med, om fejlen ligger hos Nets online betalinger eller KommuneBetaling selv. Det er trygheden ved, at Nets leverer, der betyder mest for Jon Fynbo, ejer af KommuneBetaling.

Som forbrugere tænker vi oftest ikke på det bagvedliggende system, når vi svinger dankortet i supermarkedet, opretter et medlemskab i fitnesscenteret eller et årskort til et museum. På samme måde skal KommuneBetalings brugere finde deres betalingsløsninger så nemme, at de ikke skænker maskineriet bag en tanke – derfor er det altafgørende, at betalingsdelen virker.

Hvis kunderne oplever problemer med vores betalingsløsninger, går det udover vores troværdighed – og det er uanset, om fejlen ligger hos os eller vores partnere. Grunden til, at vi valgte Nets, er den hurtige support, deres villighed til at gå langt for at hjælpe og, primært, at alting bare virker, fortæller Jon Fynbo, stifter og direktør i KommuneBetaling.

Det offentlige skal også være digitalt

I næsten tre år har KommuneBetaling hjulpet offentlige institutioner såsom skoler, kommuner og museer med deres digitalisering. Virksomheden tilbyder tre forskellige løsninger, som består af et kontantløst kasseapparat, en abonnementsløsning og en ”dynamisk formular”. I sidstnævnte kan kunden selv differentiere sit produkt, alt efter hvilke services der tilføjes. Skal en familie eksempelvis tilmeldes et skolearrangement, kan de selv tilføje antal deltagere, og hvor mange der vil have mad på aftenen. Betalingsformularen vil undervejs ændre sig, så den passer til den unikke bestilling.

Jon-KommuneBetalingVirksomhedens løsninger hjælper i dag mere end 40 offentlige kunder med at modtage betaling fra forældre, borgere og kunder. Samtidig hjælper KommuneBetaling også kunder med at overgå til kontantløse løsninger, hvilket især er et ønske fra skoler og kommuner, forklarer Jon Fynbo.

Et godt indtryk skabte partnerskab

For Kommunebetalings vedkommende er der tale om et næsten ”livslangt” partnerskab med Nets, da virksomheden blot havde været i luften et halvt år, da parterne indgik en aftale efter en anbefaling fra en anden af Kommunebetalings kunder.

Før partnerskabet blev til, prøvede jeg forskellige betalingsgateways, men så snart jeg stiftede bekendtskab med Nets, var der ikke grund til at prøve andre af. I dag kører alle vores løsninger med Nets som gateway og indløser. Et system, der virker helt upåklageligt, siger Jon Fynbo.

Samarbejde med Nets skaber stabilitet

Alle KommuneBetalings løsninger er bygget op omkring, at det ”bare fungerer med Nets”. Derfor er det ikke kun den gode service og brugbare sparring, der er essentiel for Jon Fynbo, men også de gode forudsætninger for en stabil fremtid.

At de er en af Nordens største udbyder af online betalinger, har stor betydning for os som virksomhed. Det giver en sikkerhed for, at de ikke er væk i næste måned. Skete det, skulle vi udvikle alle vores betalingsløsninger helt fra bunden og integrere andre leverandører, fortæller Jon Fynbo og henviser til, at Nets’ størrelse dermed giver en tryghed i forhold til KommuneBetalings fortsatte forretning.

Kunden skal være i fokus

I dagligdagen bruger Jon Fynbo ikke meget tid på at håndtere samarbejdet med Nets, fordi det, ifølge ham, ”bare spiller,” men han ved, at han altid har dem i baghånden, hvis der er behov for justeringer eller anden assistance. Virksomheden bruger betalingsløsningen D2, da det, indtil videre, har været et oplagt valg for KommuneBetaling.

Platformen D2 kan alt det, KommuneBetaling har brug for lige nu. Sidenhen er Nets Easy checkout blevet udviklet til også at kunne det, vi søger. Jeg forestiller mig bestemt, at vi på et tidspunkt skifter over til den nye platform, lyder det fra Jon Fynbo.

Norden i sigte

Med tre forskellige løsninger og et betalingssystem fra Nets på plads er KommuneBetaling klar til at sætte tryk på væksten og volumen i Danmark. Jon Fynbo afviser dog ikke, at man på sigt vil udvide markedet til resten af Norden – og at Nets spiller en kritisk rolle i en sådan manøvre, da de kan være med hele vejen og understøtte en fremtidig skandinavisk forretningsstrategi.

Det vil være nærliggende at udvide til Norden på et tidspunkt. I og med at Nets også holder til der, vil det være oplagt at fortsætte samarbejdet til andre lande og spare med dem undervejs, fortæller Jon Fynbo.

Information om KommuneBetaling:

Kommunebetaling-logo
  • Virksomheden hjælper offentlige institutioner med at få et digitalt betalingssystem.
  • Kommunebetaling har tre forskellige betalingsløsninger, så den enkelte kunde kan vælge det system, der passer til deres behov.
  • Jon Fynbo er adm. direktør og produktansvarlig, mens virksomheden benytter et netværk af freelancere på de enkelte leveringer.
  • KommuneBetalings mere end 40 kunder består af offentlige institutioner som museer, skoler, sprogcentre og sågar lystbådehavne.

Du kan besøge KommuneBetalings hjemmeside på http://kommunebetaling.dk/

Om Nets-partneraftale:

  • Hos Nets bliver en partneraftale skræddersyet, så den passer til din forretning.
  • Som Nets-partner tjener du penge på at henvise kunder, forhandle Nets-løsninger og du får mulighed for at få en fast procentsats af din merchants omsætning.
  • Du får en personlig rådgiver, som du kan kontakte direkte og få uddannelse af mht. betalingssetup.

Du kan læse mere om partnerskab med Nets her.

Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.