Nets-indløsning på Shopify? Ingen grund til bekymring.

Vi er siden i går, d. 2. juni, blevet kontaktet af flere af vores kunder, der har en indløsningsaftale hos Nets og bruger QuickPay som betalingsgateway på deres Shopify-webshop. 

Der er desværre opstået forvirring efter en mail fra QuickPay om at ”Shopify rasler med sablen”. Som QuickPay ganske rigtigt skriver, så er Shopify i dialog med deres partnere, herunder også Nets, om fremtidigt set-up i forhold til kortindløsere.  

I mailen kan det lyde som om, at Nets ikke kan bruges på Shopify – hvilket ikke er korrekt. Du kan sagtens bruge Nets Easy checkout i din Shopify-webshop, hvor du både får indløsningsaftale til Visa, MasterCard, Dankort og MobilePay. 

QuickPay har dog kommunikeret, at de i fremtiden kun vil understøtte Shopify-webshops, der har Clearhaus som indløser. 

Har du indløsningsaftale hos Nets og bruger QuickPay til at modtage betalinger på Shopify, kan du dog i stedet samle din betalingsløsning hos Nets – og altså både få betalingsgateway (Easy) og indløsningsaftale (Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay) fra Nets. 

Kommer der ekstra gebyrer? 

Ud fra mailen har mange fået det indtryk, at det vil være et problem at bruge Nets/Teller på Shopify og at der vil komme ekstra gebyrer med Nets. Nets er lige som Clearhaus/QuickPay i dialog med Shopify og vi kommer ikke til at sætte ekstra gebyrer på indløsning.  

Vi er kede af, at der er opstået forvirring og mange har modtaget direkte forkert information om indløsning/betalingsløsning fra Nets og understøttelse på Shopify-webshops. 

Vil du samle indløsning + betalingsgateway hos Nets? 

Du kan nemt skifte fra din QuickPay-betalingsgateway og samle både indløsning + betalingsløsning hos Nets i én aftale – og fortsat modtage betalinger i din Shopify-webshop. 

Har du spørgsmål til din Nets-aftale/Shopify-webshop, eller vil du gerne have en samlet Nets betalings- og indløsningsaftale til Shopify, er du velkommen til at tage fat i os på tlf. 8877 7001 eller mail: ecom-dk@nets.eu.  

Læs om Easy

Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.