Hvorfor tage imod Dankort i din butik?

Det er ikke ligegyldigt, hvilke typer kort, du tager imod i din butik. Hverken for dig eller dine kunder.

Dankort er det betalingskort, flest danskere foretrækker at betale med og det er faktisk også det kort, der i langt de fleste tilfælde er billigst for dig at tage imod i din butik. Vi ser på nogle af fordelene ved at tage imod Dankort herunder.

98 % af forbrugerne kender Dankort

Dankort har en genkendelsesgrad på hele 98 % og en høj tillid blandt de danske forbrugere. Tager du imod Dankort i din butik, bliver du derfor associeret med landets stærkeste betalingsbrand, hvilket kan øge tilliden til dig blandt dine kunder.

Det er derfor en fordel for dig, at du viser dine kunder, hvis de kan betale med Dankort hos dig. Det kan du gøre med et klistermærke på døren til din butik eller ved kassen.

Du kan gratis bestille Dankort klistermærker her 

Prisen er reguleret ved lov

I modsætning til andre betalingskort, så er prisen for en Dankort aftale reguleret ved lov. For dig betyder det, at der er et automatisk loft over, hvad du skal betale for at tage imod betalinger med Dankort. Det er din sikkerhed for en god pris uden overraskelser.

Udover at prisen for en Dankort aftale er fair, så er den også lav. Faktisk er det i langt de fleste tilfælde billigst for dig, at dine kunder betaler med Dankort.

Se priserne for en Dankort aftale her 

Få dine penge hurtigt efter et salg

Når dine kunder betaler med Dankort er det ikke kun billigt for dig, du får også pengene fra et salg allerede inden for to bankdage. At du ikke skal vente længere på dine penge, gør det lettere for dig, når du skal lave regnskab og generelt have et overblik over dine aktiver.

Vil du tage imod Dankort? Bestil din Dankort aftale her

New call-to-action
Louise Fibiger Ravnkilde

Louise Fibiger Ravnkilde

Louise er Content & Communications Manager i Nets og producerer indhold omkring betalinger til Nets’ digitale platforme.

Følg Louise Fibiger Ravnkilde på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.