1000 webshops bruger nu Easy betalingsløsning!

I Nets har vi nået en stor og spændende milepæl, da vi nu har rundet 1.000 virksomhedskunder, der bruger Easy betalingsløsning i deres webshop.

Det er vi utrolig stolte og beærede over og vi vil gerne sige TAK til alle, der har været med til at teste, give feedback og nu er blevet en del af vores Easy-familie. Det betyder meget for os og vi vil fortsat gøre vores bedste for at leve op til den tillid som I viser os.

Easy – det bliver et spændende år

Med vores nyeste betalingsløsning Nets Easy er vi taget på en spændende rejse. Vi har skabt Easy, så vi kontinuerligt kan tilbyde betalingsløsninger, der er fremtidssikrede og lever op forbrugernes standarder og forventninger – og lidt til. Det skal være nemt for webshops at få en "1-kliks-checkout" og det skal være nemt for kunderne at betale på nettet. Begge opgaver løser Easy.

Men vi vil mere! Og vi glæder os til at tilføje flere nye features på Easy.

Senest har vi tilføjet funktioner som abonnementsbetalinger, betaling med flere valutaer, B2B-checkout og for Easy-partnere er det blevet muligt at onboarde nye kunder online direkte i Easy-partnerportalen.

Et lille sneak-peek på, hvad der er på vej til Easy-platformen

Vi har store planer for Easy og vi kan ikke løfte sløret for det hele, men vi giver gerne et lille sneak-peak her af kommende features:

Har du endnu ikke Easy og er blevet nysgerrig på, om det er noget for din webshop?
klik her og lær Nets Easy checkout bedre at kende.
Modtag gratis onlinebetalinger indtil 30. juni 2020
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager i Nets og blogger om tips og nye tendenser inden for online betaling og e-handel.

Følg Tanja Oda Sørensen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.